NB I: Juhász Rolandot meglepte Kleinheisler hazatérése

ZOMBORI ANDRÁSZOMBORI ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2017.01.21. 10:12
null
Juhász Roland az NB I-ben ellenfélként találkozhat Kleinheisler Lászlóval (Fotó: NS-archív)
Juhász Roland, az NB I-ben éllovas Videoton 95-szörös válogatott labdarúgója a Nemzeti Sportnak azt mondta, Kleinheisler László helyében nem szerződött volna el a Bundesligában szereplő Darmstadtól.

 

„Mindegyik csapat szeretné megerősíteni a játékoskeretét, azok pedig különösen, amelyeknél az ősz nem úgy sikerült, ahogyan szerették volna. Mi magunkra fókuszálunk, márpedig a Videoton vezetői nyáron erős, masszív keretet raktak össze. A Fradi vonzó a labdarúgók számára, mégis meglep, hogy Kleinheisler Laci a Bundesligából hazajön” – válaszolta a Nemzeti Sport kérdésére Juhász Roland, aki nemrég tért vissza Dubaiból, a Videoton edzőtáborából.

„Biztosan nem – felelt arra a felvetésre Juhász, ha ő 22 éves lenne, hazatérne-e a Bundesligából. – Laci tehetséges futballista, aki hatalmas lehetőséget kapott, amikor az NB III-ból válogatott lett. Nyilván szeretne rendszeresen játszani, és bár a Ferencvárosból is ki lehet tűnni, a helyében a Darmstadtban maradnék.”

A JUHÁSZ ROLANDDAL KÉSZÜLT TELJES INTERJÚT – AMELYBEN A JÁTÉKOS BESZÉL A DUBAI EDZŐTÁBORRÓL – A NEMZETI SPORT SZOMBATI SZÁMÁBAN ELOLVASHATJA!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik