FTC: Visszatérés a Dinamóhoz? Bármi előfordulhat – Rebrov

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.04.21. 11:38
null
Az ukrán tréner szerint sosem tudni, mit hoz a holnap, de jelenleg élvezi a munkát a Ferencvárosnál (Fotó: Meder István)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov elmondása szerint remekül érzi magát a magyar klubnál, szeret itt dolgozni, de egy edzőnek sohasem biztos a sorsa, és azt sem tartja kizártnak, hogy egy napon visszatér a Dinamo Kijevhez.

 

„Hogy visszatérek-e a jövőben a Dinamóhoz? Bármi előfordulhat. Az edzők sorsa nem olyan, mint a játékosoké, hogy pontosan kitölti az ötéves szerződését. Senki sem tudhatja, mit hoz a holnap” – idézi az unian.net Szerhij Rebrovot, aki hangsúlyozta, szeret a Ferencvárosnál dolgozni.

„Itt jól érzem magam, szeretek itt dolgozni. Az, hogy mi történik majd a jövőben, azt majd meglátjuk” – tette hozzá az ukrán tréner.

Rebrov 2014 és 2017 között irányította a kijevi klubot, amellyel két-két bajnoki címet és kupát, valamint egy Szuperkupát nyert.

Ezt követően volt az al-Ahli trénere, majd 2018 augusztusában csatlakozott a Ferencvároshoz, amellyel első évében bajnoki címet szerzett – ezt hároméves szerződéshosszabbítás követte –, jelenleg pedig három ponttal vezet a két meccsel többet játszó Mol Fehérvár FC előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik