Simon után szerb légiósával is hosszabbított az Újpest

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.06.10. 16:35
Fotó: Török Attila
A labdarúgó NB I-ben érdekelt Újpest FC hivatalos honlapján közölte, hogy szerződést hosszabbított szerb középpályásával, Matija Ljujiccsal.

 

A 30 esztendős támadó középpályás új szerződésének hosszát a klub nem közölte, a játékos ellenben elmondta, hogy török és lengyel ajánlatok dacára döntött az újpesti folytatás mellett.

„Benczédi úr és a teljes stáb kifejezetten a hosszú távú, szisztematikus munkában hisz. Törökországban, illetve más helyeken is divat, hogy bevon tőkét a tulajdonos, de nem megalapozott a háttér, így az építkezés félbemarad, és csak nagy ígéretekkel átvert játékosok és szurkolók maradnak. Ebben az esetben ennek az ellenkezője igaz, évről évre, lépésről lépésre fejlődni akar a vezetés. A lányaim sem tanulnak meg egy éjszaka alatt írni és olvasni, ez egy klub esetében sincs másképp. Eredményesnek kell lennünk persze, minél előbb európai porondra lépni, de emellett kultúrát is kell építeni, ami edzőkön, játékosokon átívelően meghatározza ezt a klubot. Nekik pedig pontosan ez a céljuk” – idézi Ljujicsot a klubhonlap.

A mögöttünk hagyott idényben Matija Ljujics 19 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, 10 gól és négy gólpassz volt a mérlege.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik