Válogatott középcsatár is a DVTK-val edzett

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.06.22. 09:22
Marko Rakonjac (balra) és Karlo Sentic is a DVTK-val edzett (Fotó: dvtk.eu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján tudatta, hogy pénteken kettővel több labdarúgó vett részt Vladimir Radenkovics edzésén, ugyanis a tavaly őszről jól ismert 23 éves horvát kapus, Karlo Sentic és a montenegrói válogatott középcsatár, Marko Rakonjac is Diósgyőrben edzett.

A Hajduk Splitben nevelkedett Sentic a felnőttek között csak a második csapatig jutott, majd négy évet töltött Varasdon, mielőtt visszatért volna Splitbe, ahol a 2022–2023-as idényben 16 meccsen védett az élvonalban, tavaly ősszel pedig kilenc bajnokin a DVTK kapuját is őrizte, de a tavaszt Kazahsztánban töltötte.

A montenegrói válogatott csatár, Marko Rakonjac a belgrádi Csukaricskinél lett ismert labdarúgó, hiszen 26 bajnokin 11 gólt szerzett, s játékjogát Oroszországba adták el a Lokomotiv Moszkvának.

A montenegrói válogatottban 2022-ben Görögország ellen bemutatkozó Rakonjacot előbb a Crvena zvezdának, aztán a Topolyai SC-nek is kölcsönadta az orosz klub, utóbbi klub színeiben pedig az Európa-liga csoportkörében is szerepelt – mutatta be a két futballistát a DVTK, amely szerdán az Eger ellen játszik felkészülési mérkőzést.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik