A Rubin Kazany szerb belső védőjét vette kölcsön a DVTK

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.07.05. 09:43
null
Fotó: dvtk.eu
A labdarúgó NB I-ben érdekelt DVTK a hivatalos honlapján közölte, hogy kölcsönvette az orosz élvonalbeli Rubin Kazany szerb belső védőjét, Uros Drezgicset.

„Örülök, hogy a DVTK játékosa lehetek – nyilatkozta a klubhonlapnak Uros Drezgics. – A srácok rendkívül befogadóak, bízom benne, hogy a csapat is nagyon jó lesz, és minél előrébb végzünk a bajnokságban. Az infrastruktúra kiváló Diósgyőrben, de ahogy hallottam, ez egész Magyarországra jellemző. Ezen kívül arról beszél mindenki, hogy a bajnokság színvonala is emelkedik.
Belső védőként természetesen a védekezés a fő feladatom, de szeretem, ha tőlem indul a támadás, ezért igyekszem megjátszani a labdákat, és nem vaktában kirugdosni a mezőnybe. Elsősorban szeretnék minél többet játszani az előttünk álló idényben, mert szeretnék bizonyítani az edzői stábnak, a klubvezetőségnek és a szurkolóknak is.” 

A 190 centiméter magas labdarúgó kilencszeres U21-es szerb válogatottként érkezett Miskolcra, orosz klubjában többnyire kiegészítő ember volt a mögöttünk hagyott évadban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Herbák Máté (SV Bergfried Németország)
Kölcsönbe érkezők: Marko Rakonjac (szerb-montenegrói, Lokomotiv Moszkva – Oroszország, legutóbb kölcsönben Topolyai SC – Szerbia), Uros Drezgics (szerb, Rubin Kazany – Oroszország)
Kölcsönből visszatérhet: Benkő Péter (szlovák-magyar, Salgótarján BTC), Csatári Gergő (Kolorcity Kazincbarcika), Jeremie Obounet Moussango (gaboni, FC Kosice Kassa, Szlovákia)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: Karlo Sentic (horvát, Hajduk Split – Horvátország), Mohammed Rarszalla (marokkói, FC Kosice – Kassa, Szlovákia, szabadon igazolható) 
Távozók: Ondrej Baco (cseh, szabadon igazolható), Bánhegyi Bogdán (Kolorcity Kazincbarcika), Csirmaz István (Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként), Kispál Tamás (szabadon igazolható), Pernambuco (José Vitor Rodrigues da Silva dos Santos, brazil, szabadon igazolható), Szamosi Ádám (Kolorcity Kazincbarcika), Tóth Balázs (Nyíregyháza Spartacus), Tóth Borisz (siófoki kölcsön után szabadon igazolható), Viczián Ádám (tiszakécskei kölcsön után szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Bokros Szilárd (FC Kosice – Kassa, Szlovákia)
Kölcsönből visszatér klubjához: Szabó Levente (Fehérvár FC, onnan Eintracht Braunschweig – Németország)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Godfrey Bitok Stephen (nigériai)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik