A végén jött az egyenlítés, ikszelt a Nyíregyháza az NK Osijekkel

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2024.07.07. 19:01
Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu
A Nyíregyháza labdarúgócsapata 2–2-es döntetlent játszott vasárnap az NK Osijekkel (Eszék) felkészülési mérkőzésen, Ausztriában.

 

Bad Kleinkirchheimbe utazott a Nyíregyháza Spartacus, hogy a népszerű osztrák síparadicsom stadionjában lépjen pályára a horvát NK Osijek elleni felkészülési találkozón.

Az eszéki csapat korán, már a 10. percben megszerezte a vezetést, szöglet után Jugovic fejelt a kapuba. Sokáig nem született újabb gól, a szabolcsiak a fordulás után egyenlítettek – Akinyemi ment el a bal oldalon, tökéletesen passzolt a középen érkező Gresó Mátyáshoz, aki 14 méterről nagy erővel a kapuba bombázott.

A 66. percben ismét az Osijek talált be, Omerovic a tizenhatos előteréből lőtt a kapuba. A hajrában Pusic távoli lövését tolta ki a léc alól Tóth, majd Pinte beadása után Beke fejelt kevéssel mellé. A 88. percben Akinyemi is csak centiket tévedett fejjel, egy perccel később Beke Péter viszont már nem hibázott – gyorsan elvégzett szabadrúgására nem érhetett oda a kapus. 2–2

NB I-ES CSAPATOK FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSE
Nyíregyháza Spartacus–NK Osijek (horvát) 2–2 (0–1)
Bad Kleinkirchheim
Nyíregyháza: Fejér (Tóth B., 60.) – Rjasko, Alaxai, Temesvári (Tamás O., 60.) – Navrátil (Pinte, 60.), Kesztyűs (Kovács, 60.), Nagy D. (Gengeliczki, 60.), Nagy B. (Horváth, 60.) – Kovácsréti (Oláh, 60.), Babic (Akinyemi, a szünetben), Gresó (Beke, 60.). Vezetőedző: Tímár Krisztián
Gólszerző: Gresó (57.), Beke (89.), ill. Jugovic (7.), Omerovic (67.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik