Kubatov Gábor szerint öt százalék esély van a Gazprom-szponzorációra

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.07.05. 14:06
Kubatov Gábor (Fotó: Bíró Csaba)
A politikai aktualitások mellett a Ferencvárosról és a lehetséges Gazprom-szponzorációról is beszélt Kubatov Gábor az Index Konkrétan című műsorának legújabb adásában.

A műsorban Kubatov Gábor úgy fogalmazott, hogy a Ferencváros nem államhoz köthető cégek támogatásából működik, a bevételek döntő részben a piacról származnak, ezt az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nem is hagyná – olvasható az Index.hu-n. Szavai szerint a Fradi egy sok évtizede komolyan menedzselt klub, amelynek komoly szurkolótábora van az egész országban, a nemzetközi szerepléseik miatt pedig érdemesek a támogatásokra.

A lehetséges Gazprom-szponzorációról úgy fogalmazott: semmi kivetnivalót nem lát abban, ha egy orosz vállalat, amely egyébként „irdatlan hasznot húz a gázszállításokból”, befektetne a magyar sportba és szerződést kötne velük, ennek esélyét azonban most öt százalékra becsüli. Elmondása szerint nem valamelyik állami szerv, hanem ők, mint Ferencváros tárgyalnak velük, az ajánlatukat már el is küldték a Gazpromnak, de ez idáig nem érkezett válasz az orosz féltől.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik