A sorsdöntő Kl-párharc előtt távozhat Paksról Szappanos Péter – NS-infó

Z. A.Z. A.
Vágólapra másolva!
2024.08.21. 12:09
Szappanos Péter légiósnak állhat (Fotó: Török Attila)
Az egyszeres válogatott Szappanos Péter Szaúd-Arábiában folytathatja a pályafutását.

A paksi labdarúgók kedden autóbusszal utaztak el Csehországba, ahol klubtörténelmi mérkőzés vár rájuk csütörtökön: a Mladá Boleslav ellen a Konferencialiga rájátszásában lépnek pályára. A Nemzeti Sport információja szerint nem tartott a csapattal az egyszeres válogatott Szappanos Péter, aki iránt korábban a belga bajnokságból mutatkozott érdeklődés, most viszont Szaúd-Arábiából hívják, ahova már el is utazott orvosi vizsgálatra. 

Ha az orvosok mindent rendben találnak, valamint a paksi klub olyan ajánlatot kap, amelyre nem lehet nemet mondani, a 33 esztendős válogatott kerettag kapusnak a Paks színeiben a Nyíregyháza ellen 2–1-re megnyert bajnoki volt a búcsúmeccse. 

Mindez természetesen azt is jelenti, hogy a Mladá Boleslav elleni csütörtöki találkozón Simon Barnabás áll majd a paksiak kapujában.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS PAKSON
Érkezők: Ötvös Bence (Kisvárda, szabadon igazolható), Zimonyi Dávid (Vasas FC)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatértek: Földi Dominik (Szeged-Csanád GA), Gyurkits Gergő (BFC Siófok), Nyári Patrik (Szeged-Csanád GA)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemelt: –
Távozók: Debreceni Ákos (siófoki kölcsön után Kazincbarcika), Könyves Norbert (Vasas FC), Volter Patrik (VSC 2015 Veszprém) 
Kölcsönbe távozik: Debreceni Zalán (siófoki kölcsön után Kozármisleny), Gregor Zalán (Csákvár, ismét kölcsönbe), Hegedűs János (siófoki kölcsön után FK Csíkszereda – Románia), Nagy Máté (kozármislenyi kölcsön után Szentlőrinc), Nagy Richárd (szegedi kölcsön után Szentlőrinc), Szekszárdi Milán (kazincbarcikai kölcsön után Szentlőrinc) 
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Szappanos Péter 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik