Varga Barnabás: Rossz érzés, hogy nem tudtam segíteni, annak viszont örülök, hogy nyertünk az Újpest ellen

Vágólapra másolva!
2024.08.17. 22:27
Varga Barnabás visszatért (Fotó: Török Attila)
Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros 1–0-ra legyőzte az Újpestet a labdarúgó NB I 4. fordulójában. A mérkőzést Varga Barnabás, Riccardo Piscitelli, Kristoffer Zachariassen és Geiger Bálint is értékelte.

 

„Nagyon elfáradtam, sokat, két hónapot hagytam ki a sérülésem miatt – mondta Varga Barnabás, a Ferencváros csatára az M4 Sportnak. – Nehezen éltem meg ezt az időszakot, sohasem könnyű egy játékosnak, ha a lelátóról kell néznie a csapatát. Rossz érzés, hogy nem tudtam segíteni, annak viszont örülök, hogy nyertünk az Újpest ellen.”

„Kapusként az utolsó pillanatban gólt kapni rendkívül fájdalmas érzés – így Riccardo Piscitelli, az Újpest kapusa az M4 Sportnak. – Végig hittünk abban, hogy jó eredményt érünk el a fantasztikus hangulatú meccsen, sajnálom, hogy végül vereséget szenvedtünk. A Ferencváros jól játszott, de esélyünk nyílt a pontszerzésre. Harag és düh dolgozik most bennünk, ez még több munkára sarkall minket.”

„Fantasztikus hangulatban futballozhattunk – jelentette ki Kristoffer Zachariassen, a Ferencváros középpályása. – A tizenegyes-szituációról csak annyit: megpróbáltam középre passzolni a labdát, ám az újpesti védő kezében megakadt, a bíró úgy ítélte meg, nem kéz. Így, hogy nyertünk, elfogadom.”

„Közel álltunk a pontszerzéshez, sőt ha az adódó helyzeteinket kihasználjuk, nyerhettük volna – nyilatkozta Geiger Bálint, az Újpest középpályása. – A helyzetkihasználásunkon kell leginkább javítani. Küzdőszellemből jelesre vizsgáztunk, sokat futottunk és ütköztünk.”

NB I
4. FORDULÓ
Ferencvárosi TC–Újpest FC 1–0 (Kehinde 90+2.)
Budapest, Groupama Aréna, 18 751 néző. V: Bogár

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik