Bárány-tripla, gyönyörű Dzsudzsák-szabadrúgás – 4–0-val kezdett Máté Csaba

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2024.09.14. 20:58
Bárány Donát a három góljával főszerepet vállalt a DVSC békéscsabai sikerében (Fotó: dvsc.,hu)
A labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában a Debrecen a háromgólos Bárány Donát vezérletével 4–0-ra győzött a Békéscsaba vendégeként.


 

A DVSC az új vezetőedző, Máté Csaba első tétmeccsén jól kezdte az NB II-es Békéscsaba elleni keleti rangadót a Magyar Kupában, ugyanis Bárány Donát már a 10. percben nagy gólt lőtt – a lecsorgó labdát lőtte az ötös előteréből, fordulásból, balról a hosszú felsőbe. 
 

 

Aztán jól is folytatta a meccset a Loki, hiszen Dzsudzsák Balázs mesteri szabadrúgásból (úgy 26 méterről ballal csavart a kapu bal oldalába), a 26. percben növelte a vendégek előnyét, akiket nem zavart a pálya talajának rossz állapota, a folytatásban is többnyire az ő akartuk érvényesült.

A második félidő elején végleg eldöntötte a meccset Bárány Donát, aki előbb Szécsi Márk beadásából közelről a kapuba fejelt, majd értékesített egy tizenegyest. A DVSC így a triplázó Bárány vezérletével 4–0-ra győzött Máté Csaba első tétmeccsén. 
 

MAGYAR KUPA
3. FORDULÓ (A 32 KÖZÉ JUTÁSÉRT)  

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE –DEBRECENI VSC    0–4    (0–2)     
Békéscsaba, 1650 néző. Vezette:    Bogár Gergő (Garai Péter, Berényi Ákos)
BÉKÉSCSABA:   Póser – Komáromi (Maronyai 64.), Kovács G., Albert, Mikló – Kuzma, Szabó B., Tóth M. (Pintér, 77.), Szatmári I. (Pelles (58.) – Vólent (Sármány, 58.), Czékus (Zádori, 77.). Vezetőedző:    Csató Sándor     
DEBRECEN:   Megyeri – Kocsis G., Dreskovics (Sztojkovics, 81.), Pellumbi, Ferenczi – Kocsis D. (Szuhodovszki, 67.), Szűcs, Lagator (Braga 67.), Szécsi – Dzsudzsák (Djurasek, 77.) – Bárány (Silue, 77.). Vezetőedző:   Máté Csaba
Gólszerző:   Bárány (0–1 ) a 10., Dzsudzsák (0–2  ) a 26., Bárány (     0–3     ) az 56., Bárány (     11-esből, 0–4     ) a 63. percben
MESTERMÉRLEG     
Csató Sándor:   – Mindent beletettünk ebbe a meccsbe, amit csak tudtunk, de fejlődnünk kell védekezésben, és javítanunk kell a helyzetkihasználásunkon is.
Máté Csaba:    – Nagyon örülök a győzelemnek. Szerettük volna, hogy az történjen a pályán, amit mi akarunk, és ez többé-kevésbé meg is valósult. Gyorsan gólt szereztünk, támadásban maradtunk.


 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik