A Paks ellen a döntetlen is továbbjutást ér, de a Fradi támadni fog

Vágólapra másolva!
2007.08.27. 21:00
A Magyar Kupa idei sorozatában már a legjobb 64 között is akad egy igazán izgalmas párosítás: az NB II-es Ferencváros az első osztályú Pakssal találkozik. Habár mindkét csapatnak bevallottan a bajnokság a legfontosabb, ettől még érdekes presztízsharc lesz kedden 18 órától az Üllői úton.

Mivel a Ferencváros alacsonyabb osztályban szerepel paksi ellenfelénél, a szabály szerint egy döntetlennel is továbbjuthat a Magyar Kupában. Lipcsei Péter csapatkapitány szerint azonban régen rossz, ha egy csapat a döntetlenre játszik, ugyanis annak többnyire vereség a vége.

A Fradi győzelemre törekszik, és tovább akar jutni.

Ennek ellenére Lipcsei Péter elismeri: a mai Fradi részéről nagy bravúr lenne, ha megnyerné a kupát. Sőt már az is, ha egy-egy élvonalbeli csapatot le tudna győzni. Az együttesük ugyanis nem annyira acélos most, hogy bárki ellen győzelmi eséllyel lépjenek a játékosok pályára.

A Ferencváros mindenekelőtt fel akar jutni az NB I-be, de ez persze nem jelenti azt, hogy ne tenne meg mindent a győzelemért a kupameccsen is.

A kedden megjelenő Nemzeti Sportban interjút olvashat Lipcsei Péterrel. A játékos a kupamérkőzés mellett arról beszél, bírja-e még, hogy évek óta a hátán viszi a csapatot, és miért nem igazolt el korábban egy NB I-es csapatba. Sőt az is kiderül, vajon a korábbi ferencvárosi játékos, Tököli Attila pályára lép-e kedden a Paks színeiben.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik