Puskás Akadémia: „Az NB I-ben is megállnánk a helyünket"

Vágólapra másolva!
2013.02.17. 12:49
Benczés Miklós, a labdarúgó NB II nyugati csoportjában éllovas Puskás Akadémia FC vezetőedzője a Videoton honlapjának adott interjújában elmondta: csapata NB I-es feljutást követően is képes lenne helytállni.
„Ez a keret alkalmas az első osztályra, de nem szabad ennyire előreszaladni, ahhoz, hogy ezt bizonyítani tudjuk, az előttünk álló tizenöt mérkőzésen is megfelelő eredményeket kell elérnünk” – mondta Benczés Miklós, a Puskás Akadémia vezetőedzője a vidi.hu-nak.

A Puskás Akadémia jelenleg az NB II Nyugati csoportjának első helyéről, megnyugtató, hatpontos előnnyel várja a tavaszi rajtot.

„Amikor tavaly kitűztük céljainkat, vagyis hogy bent kell maradnunk az NB II-ben, akkor tudtuk, erősítenünk is kell. A Vidiből Polonkai Attila és Szakály Dénes érkezett hozzánk, és más csapatokból olyan idősebb játékosok, mint Tóth Balázs vagy Zsolnai Róbert, akik megfelelően kiegészítik a fiatalokat. A kiváló futballtudás mellett utóbbiak hozzák a lendületet, előbbiek pedig a tapasztalatot, így állt össze ez a remek csapat. Hogy miért kerülnek el bennünket a hullámvölgyek? Talán mert a játékosok nagyon fogékonyak a munkára, hisznek abban, amit csinálnak” – zárta mondandóját a vezetőedző.

A Puskás Akadémia legközelebb szerdán az Újbuda TC ellen játszik felkészülési mérkőzést, a bajnokságban pedig március 2-án a Csákvár ellen kezd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik