NB II: Rostockból érkezett német védő a Vasashoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.07. 00:33
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas bejelentette, hogy amatőr szerződést kötött a legutóbb a német harmadosztályú Hansa Rostock második csapatát erősítő Tom Schulzcal. A 22 esztendős hátvéd nem ismeretlenül érkezett, hiszen május végén néhány edzésen már részt vett az angyalföldi klubnál – számolt be róla a vasasfutballclub.hu.

Schulz az Union Berlin utánpótlásbázisán nevelkedett, legutóbb pedig a szebb napokat is látott Hansa Rostock második csapatát erősítette, ám ott idén nyáron lejárt a megállapodása, amit azért nem hosszabbított meg, mert a jövőben nemesebb célokért szeretne küzdeni.

A védelemben bevethető játékos május végén már részt vett néhány edzésen a Vasasnál, amely során jó benyomást tett az angyalföldi klub szakmai stábjára, így az új idényre való felkészülést a csapattal kezdhette. Schulz aztán a felkészülési mérkőzéseken végleg meggyőzte a szakembereket arról, hogy érdemes őt szerződtetni.

A klubhonlap arról nem számol be, hogy az amatőr szerződést aláíró német játékos mennyi időre kötelezte el magát a Vasashoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik