NB II: aláírt a Kozármislenyhez a korábbi NB I-es hátvéd

Vágólapra másolva!
2014.02.18. 06:51
A korábbi élvonalbeli középhátvéddel, Petrók Viktorral erősített a labdarúgó NB II-ben szereplő Kozármisleny FC. A védő 2011 tavaszán már játszott a mislenyieknél, akkor 13 mérkőzésen egy gólt szerzett – számolt be róla a klub honlapja.

A Kozármisleny portugál vezetőedzője, Eduardo Almeida korábban már jelezte, hogy belső védőre mindenképpen szüksége van, hiszen ezen a poszton csak két bevethető játékosa volt a szakmai stábnak.

Ezt a 33 éves középső védőben, Petrók Viktorban találta meg, aki korábban Kaposváron és Pécsett összesen 137 NB I-es mérkőzésen lépett pályára és 6 gólt szerzett, így rutinja sokat segíthet a kiesés ellen menekülő csapatnak.

Petrók ősszel az NB III-as Nagyatádban futballozott; azok után szerződött oda, miután előző csapata, a Szeged 2011 a tavalyi bajnokság végén búcsúzott a másodosztályból.

A vezetőség egyébként újabb játékosok szerződtetésén dolgozik, a klub bal oldali védőt és rutinos középpályást is szeretne még igazolni.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KOZÁRMISLENYNÉL
Érkezők: Fitos László (Gyirmót FC Győr), Gaál Miklós (Pécsi MFC), Oláh Lóránt (Kaposvári Rákóczi), Petrók Viktor (Nagyatád), Tóth Dániel (Paksi FC – kölcsönbe)
Távozik/távozhat: Banai Balázs (Maglódi TC?), Pap Roland (Bonyhád Völgység LC – kölcsönbe), Turi Tamás (?), Vég Bence (Soroksár), Zsdrál Miroszlav (Pécsi MFC – kölcsönből vissza)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik