NB II: több alapember hosszabbított Kozármislenyben

Vágólapra másolva!
2022.06.03. 18:21
null
Ünnepel a Kozármisleny bajnokcsapata (Fotó: Dunántúli Napló/Laufer László)
Négy alapemberével is szerződést hosszabbított a Kozármisleny – derül ki a labdarúgó NB II-be feljutó klub hivatalos honlapjának pénteki híréből.

 

A hosszabbítók közül Szabó Dominik kilenc gólt szerzett az elmúlt idényben, a ballábas, jól cselező Vajda Roland nyolcat, Beke Péternek NB I-es rutinja is van, míg a 21 éves Horváth Dániel tavasszal lett alapember, a csapatból akkor ő töltötte a legtöbb időt a pályán.

A mislenyiek a napokban bejelentették azt is, hogy az elmúlt idényben 21 gólt szerző Kirchner Krisztián is marad, kétéves szerződést kötött a klubbal.

BUDAFOK

A vezetőség és a szakmai stáb összetétele nem változik, az előző idényt kölcsönben a csapatnál töltő futballisták (Kotula Máté, Zuigeber Ákos, Szabó Levente, Bese Balázs) visszatérnek anyaegyesületükhöz, Szalai Dániel és Kulcsár Kornél szerződése lejár, és Micsinai Miklós is szabadon igazolható – írta az elnökség minapi üléséről beszámoló klubhonlap. Hozzátették: több NB I-es klub előrehaladott tárgyalásokat folytat a Budafoki MTE-vel a szoros együttműködésről. A csapat június 15-én kezdi meg a felkészülést a másodosztály következő idényére, július 12-től tíz napig Szlovéniában edzőtáborozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik