Honvéd: új ajánlatot tettek a válogatott középpályásnak, aki iránt az NB I-ből is érdeklődnek

PÓR KÁROLYPÓR KÁROLY
Vágólapra másolva!
2024.06.26. 12:44
Holman Dávidnak (labdával) új szerződést ajánlott a Honvéd (Fotó: Földi Imre)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy az NB II-es Budapest Honvéd labdarúgócsapata nem élt opciós szerződéshosszabbítási jogával az ötszörös válogatott középpályás, a 31 éves Holman Dávid ügyében, ám azóta a kispesti klub új szerződést kínált neki.

 


A múlt héten számoltunk be arról, hogy az NB II-es Honvéd nem él opciós hosszabbítási jogával Adorján Krisztián, Bobál Gergely és Holman Dávid ügyében. Utóbbi játékosnak azonban információink szerint azóta új szerződést ajánlott a kispesti klub.

Megállapodás még nem született a felek között, mert a középpályás iránt több klub is érdeklődik, köztük a DVTK, melynek vezetőedzője, Vladimir Radenkovics már dolgozott együtt Holmannal, amikor a pozsonyi Slovan másodedzője volt.

Ezzel együtt most arra van a legnagyobb esély, hogy Holman elfogadja a kispestiek ajánlatát (a diósgyőriek esetében ajánlatról még nem beszélhetünk) és új megállapodást köt a Honvéddal, amely tavaly nyáron igazolta le, azóta 27 NB II-es meccsen négy-négy gólt és gólpasszt ért el a kispestieknél.

A tulajdonosváltás előtt is álló Honvéd ezen a nyáron eddig két új szerzeményt jelentett be, az Újpestről szerződtetett Branko Pauljevicset és a Gyirmótról igazolt Medgyes Zoltánt. Úgy tudjuk, hogy néhány hete a szabadon igazolható Könyves Norbertet is megkereste a klub, de más ajánlatai is vannak, és nem valószínű a kispesti folytatás.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik