NB III: Aczél Zoltán lehet a Pécsi MFC vezetőedzője – sajtóhír

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2024.06.25. 13:46
Aczél Zoltán lehet a Pécs edzője (Fotó: Földi Imre)
A bama.hu szerint a napokban megszületett az egyezség Aczél Zoltán és a labdarúgó NB III-ban induló Pécsi MFC között, sőt, a tréner az első edzését már le is vezényelte a piros-feketéknél.

Már az idény vége, egyben az NB II-ből való kiesés óta arra a kérdésre várják a választ a PMFC szurkolói, hogy a NB III küzdelmeire ki fogja felkészíteni az együttest, hiszen Mátyus János távozott a pécsiektől. A bama.hu megyei portál szerint a napokban megszületett az egyezség Aczél Zoltánnal, sőt, az első edzését már le is vezényelte a piros-feketéknél a szakember.

A szakvezető a HR-Rent Kozármislennyel parádés eredményt elérve az 5. helyen végzett az NB II előző kiírásában, de szakmai nézeteltérések miatt a közelmúltban távozott a klubtól. Korábbi időszakában egyébként veretlenül feljuttatta a mislenyieket az NB III-ból a másodosztályba.

A pécsiek honlapja egyébként leszögezi, hogy a klub a tervek szerint nemsokára bemutatja a csapat új vezetőedzőjét, addig viszont nem kommentálnak sajtóhíreket. Eközben a PMFC vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat az erősítéseket illetően. 

A nyári felkészülést már nem a csapattal kezdte el Harsányi István és Krausz Raul-Zoran, akik a Mezőkövesd színeiben folytatják pályafutásukat. Rajtuk kívül közös megegyezéssel elköszönt a pécsiektől Takács Zsombor, Hudák Martin, Gera Zalán, Szabó Máté, Majnovics Martin, Miknyóczki Ádám, Terbe Botond, valamint Lacza Alex. Az előző idény játékosai közül Helesfay Donát és Varasdi Dániel mellett Pejovics Danilo, Hadaró Valentin, Rácz László, Szekszárdi Tamás, Szeles Tamás, Tóth-Gábor Kristóf, Rácz Balázs, Bukovics András, Vas Bence, Varga Botond és Bachesz Edvin továbbra is a piros-feketéket erősíti, míg a keretet több, korábban kölcsönben szereplő játékos és fiatal tehetség egészíti ki. Visszatért siófoki és PEAC-os kölcsönidőszakából Svedjuk Alex, illetve Orbán Kolos, valamint a Szentlőrinccel bajnoki címet és feljutást ünneplő Miklós Péter is újra a pécsi társakkal készül. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik