A szegedi Szent Gellért Fórumban edzőtáborozik a török Trabzonspor

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2024.07.03. 21:54
A török Trabzonspor Szegeden edzőtáborozik (Fotó: szeged-grosicsakademia.hu)
A hétszeres török bajnok Trabzonspor labdarúgócsapata a szegedi Szent Gellért Fórum, valamint a Gerardus Hotel minden igényt kielégítő szolgáltatásait élvezve Szegeden készül a következő idényre – számolt be róla a szegediek honlapja.

 

Az 1967-es alapítású Trabzonspor az egyik legsikeresebb futballklub Törökországban. A hétszeres török bajnok és kilencszeres kupagyőztes trabzoni labdarúgócsapat jelenlegi értékét 94 millió euróra becsüli a mértékadó Transfermarkt. A keretet olyan játékosok alkotják, mint például a világbajnoki bronzérmes belga Thomas Meunier, a 75-szörös egyiptomi válogatott Mahmoud Trezeguet, vagy éppen a korábban Újpesten szereplő, onnan a La Ligá-s Levantéba szerződő északmacedón Enisz Bardi.

Az edzőtábor során a Szeged-Csanád GA NB II-es labdarúgócsapata felkészülési mérkőzést is játszik majd a Trabzonsporral – a klubhonlap viszont azt nem közölte, hogy pontosan mikor.

Török sajtóhírek alapján ma beszámoltunk róla, hogy a magyar válogatott Szalai Attilát egyébként szívesen látná a Trabzonspor.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik