A Budafok elfogadta Dajka László lemondását – hivatalos

Vágólapra másolva!
2024.08.21. 18:15
Dajka László lemondott a Budafok éléről (Fotó: Árvai Károly)
Az NB II-ben szereplő Budafoki MTE közösségi oldalán jelentette be, hogy elfogadta Dajka László vezetőedző lemondását. A csapatot a következő mérkőzésen az eddigi másodedző, Nikházi Márk irányítja a Tatabánya ellen.

A Budafoki MTE vasárnap 5–0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Kazincbarcika ellen. A találkozó lefújása után Dajka László vezetőedző így zárta szavait: „…sok sikert kívánok az utódomnak, remélem, a lemondásomat elfogadják!” 

Szerdán a klub közösségi média oldalán közölte, hogy elfogadta Dajka lemondását.

A Honvéd korábbi legendás középcsatára februárban nehéz helyzetben vette át a BMTE irányítását. A budafoki klub akkor a másodosztály 14. helyén állt, csupán a jobb gólkülönbségének köszönhetően előzte meg a már kieső pozícióban lévő BVSC-t. A BMTE az idény hátralevő részében azonban több bravúros győzelmet is bemutatott, többek között a Nyíregyházát és az ETO FC Győrt is felülmúlta, így a 8. helyen zárta a bajnokságot.

A mostani idény első mérkőzésén a Honvéd ellen játszott hatgólos döntetlent, majd nyert az NB I-ből kieső Kisvárda vendégeként. A 3. fordulóban a Vasas 1–0-ra győzött a Budafok ellen úgy, hogy a 88. percben született a gól. Ezt követően jött a Kazincbarcikától kapott ötös. 

A Budafok augusztus 25-én, vasárnap a Tatabánya vendégeként lép pályára az 5. fordulóban. Ezen a mérkőzésen az eddigi másodedző, Nikházi Márk irányítja a csapatot.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik