Az Újpest a BVSC-vel kötött kooperációs szerződést

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2024.08.31. 22:20
Az Újpest a BVSC-vel kötött kooperációs szerződést
A labdarúgó NB I-ben érdekelt Újpest FC kooperációs szerződést kötött a 2024–2025-ös idényre vonatkozóan a másodosztályú BVSC-Zuglóval.

Az előző idényben az Újpesttől Mucsányi Márk, míg a mostaniban már Kovács Dominik szerepel a BVSC-ben kölcsönben. Ez az átigazolás mind a játékosoknak, mind a klubok számára előnyös, és az is volt. Erre a sikeres együttműködésre építve a két tradicionális észak-pesti klub megállapodást kötött az MLSZ által kialakított kooperációs szerződés keretei között – számolt be róla az újpestiek honlapja. 

Ennek értelmében a most futó idényben több – 2004-es születésű vagy annál fiatalabb – újpesti labdarúgó a számára éppen legelőnyösebb megoldás szerint léphet pályára az NB I-ben vagy az NB II-ben. 

Az aktuális versenykiírás szerint kooperációs versenyengedélyt élvonalbeli sportszervezet egy időben maximum öt 2004. január 1. után született, azaz U21-es és annál fiatalabb korosztályú futballistája részére válthat ki, viszont a másodosztályú csapatok egy adott mérkőzésre maximum három ilyen labdarúgót nevezhetnek.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik