Játékossors: Balatonlellén folytatja a háromszoros magyar válogatott támadó

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2024.08.09. 07:54
Futács Márkó profi pályafutása után Balatonlellén vezethet le (Fotó: MTK Budapest)
A korábbi horvát gólkirály csatár, Futács Márkó a Somogy vármegyei I. osztályú Balatonlelle SE együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a sonline.hu.

A 34 éves labdarúgó korábban légióskodott Franciaországban, Németországban, Angliában, Szlovéniában és Törökországban is, azonban a legnagyobb sikerét Horvátországban érte el, ahol a Hajduk Split csapatával megnyerte a bajnokságot, illetve gólkirályi címet is szerzett 2017-ben. 

Itthon futballozott a DVTK-ban, Fehérváron, a ZTE-ben, illetve az MTK-ban, aztán idén tavasszal az NB II-es Budapest Honvéd keretéhez tartozott, de sérülése miatt Kispesten nem lépett pályára. Május végén aztán beszámoltunk róla, hogy a háromszoros magyar válogatott támadó fájdalmai miatt kénytelen befejezni pályafutását, ő pedig utána lapunknak kijelentette, hogy elkezdi a C-licences oktatást, mivel foglalkoztatja az edzői pálya, de a menedzserkedés sem állna tőle távol.

Profi pályafutása befejezése után Futács Márkó tehát Balatonlellén vezethet le, de az még kérdés, hogy mikor léphet először pályára a lelleiek színeiben, ugyanis a sonline.hu szerint még mindig sérült. A Somogy vármegyei I. osztályú bajnokság augusztus 10-én, szombaton kezdődik.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik