Megyei foci: Priskin Tamás lett a győri Üstökös FC sportigazgatója

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2024.09.06. 21:42
Priskin Tamás a bácsai Üstökös FC sportigazgatója lett (Fotó: Üstökös FC)
A korábbi 63-szoros válogatott támadó, Priskin Tamás a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályú Üstökös FC Győr sportigazgatója lett. Priskin hazai és külföldi sportolói karrierjének tapasztalatait kamatoztatná a bácsai klubnál, sőt, az egyéni képzések terén segíti majd a játékosok fejlődését is – számolt be róla a klub közleménye alapján a kisalfold.hu.

 „Az előző idényben a megyei első osztályú bajnokságban szereplő, Üstököshöz szorosan kötődő Bácsa FC edzéseit látogattam, de már korábban is volt kapcsolatom az egyesülettelmondta Priskin Tamás. Idén szeptembertől még szorosabbra fűzzük a viszonyt, sportigazgatóként támogatom a klub munkáját.” 

Priskin hozzátette: számos célt kitűzött maga elé, de legfontosabbnak azt tartja, hogy sportigazgatói tevékenysége által minél több sikerhez segítse hozzá az egyesületet. Úgy gondolja, elismerésre méltó, hogy ilyen nagy létszámban és ilyen magas színvonalon foglalkoznak a gyerekekkel a klubnál. 

A hamarosan 25 éves jubileumát ünneplő Üstökös FC Győr kötelékében nagyjából 300 utánpótláskorú játékos edz és versenyez. Katona Tibor, az Üstökös FC elnöke elmondta, hogy 2000 óta rengeteget fejlődtek, és egyre fontosabb, hogy a gyerekek jóléte és a sport szeretetének átadása mellett a tehetséges fiatalok pályafutását egyengessék. 

„Ahhoz, hogy a legjobb feltételeket biztosítsuk a nálunk játszóknak, a szakmai stábnak is minél magasabb színvonalat kell képviselnie. Ennek érdekében állapodtunk meg Priskin Tamással, aki tapasztalatát az egyéni képzések által is át tudja majd adni a gyerekeknek.”

Mint korábban beszámoltunk róla, a 37 éves Priskin Tamás profi pályafutása befejezése után az előző idényben az osztrák hetedosztályú Göstling együttesében szerepelt, emellett a Soproni Egyetemen sportszervezést tanul.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik