A Soroksár elrontotta Pintér Attila bajnoki debütálását

BENDE BENCE GÁBORBENDE BENCE GÁBOR
Vágólapra másolva!
2024.09.22. 16:51
LOFI5835
Kozármisleny archív (Fotó Löffler Péter Dunántúli Napló)
A labdarúgó NB II 7. fordulójában a Soroksár egy rendkívül izgalmas és fordulatos mérkőzésen 3–2-re győzött a Vasas ellen. A vendéglátók így elmozdultak a kiesőzónából, míg az angyalföldiek elszenvedték második vereségüket is Pintér Attila vezérletével.


LABDARÚGÓ NB II
7. FORDULÓ
SOROKSÁR SC–VASAS FC 3–2 (2–1)
Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep, 700 néző. Vezette: Takács Tamás (Kovács Gábor, László István Sándor)
SOROKSÁR: Holczer – Nagy O., Króner, Bolla G., Dhonata (Kékesi, 76.) – Németh E. (Köböl K., 71.), Tóth A. – Szabó Sz. (Dobos Á., 90+3), Korozmán, Halmai Á. (Kundrák, 71.) – Lovrencsics B. (Dragóner F., 90+3) Vezetőedző: Lipcsei Péter
VASAS: Jova L. – Ódor, Otigba, Baráth B. (Lehoczky, 83.), Doktorics (Deutsch L., 65.)  – Bodnár G. (Mamusits, a szünetben), Urblík, Hidi M. S., Szánthó (Pintér F., 75.) – Radó (Könyves, 65.), Tóth M. Vezetőedző: Pintér Attila
Gólszerző: Lovrencsics B. (8.), Bolla (45+1.), Korozmán (62.) ill. Radó (14.), Tóth M. (50.)


ÖSSZEFOGLALÓ

A Magyar Kupát követően bajnoki mérkőzésen is bemutatkozott Pintér Attila, mint a Vasas vezetőedzője. Nem indult jól a volt szövetségi kapitány NB II-es debütálása, ugyanis már a 8. percben megszerezte a Soroksár a vezetést. Egy labdaszerzést követően Korozmán Kevin passzolt kiválóan középre a jobb szélről, Lovrencsics Balázs pedig nem hibázott közvetlen közelről. Nem sokáig örülhettek a hazaiak az előnynek, ugyanis egy vendég bedobást követően Szánthó Regő hozta kihagyhatatlan helyzetbe Radó Andrást, aki 1–1-re módosította az állást.

Ezt követően a Vasas többet kezdeményezett, de az első játékrész lefújása előtt a sárga-feketék örülhettek. A félidő hosszabbításában ugyanis Szabó Szilárd végezhetett el egy szögletet a jobb oldalról, amit Bolla Gergő fejelt védhetetlenül a kapuba.

A második félidő rögtön egy soroksári helyzettel indult, de Jova Levente védte Korozmán Kevin kísérletét. Ezt követően a Vasasnak is szerencsét hozott egy szögletrúgás: Szánthó Regő tekerte be a bal oldalról a labdát, Tóth Milán bólintásával pedig ismét döntetlenre állt a találkozó. A hazaiaknak most sem szegte kedvét a bekapott gól, és egy kiváló jobb oldali támadást követően Szabó Szilárd passzát ezúttal Korozmán Kevin váltotta gólra. 

A harmadik gólra már nem tudott válaszolni a Vasas, így a Soroksár rendkívül fontos három pontot gyűjtött be, míg a vendégeknél Pintér Attila elszenvedte a második vereségét is az angyalföldiek kispadján. 



PERCRŐL PERCRE
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik