Dzsudzsákot Robbenhez is hasonlítják, újabb kérők a láthatáron

Vágólapra másolva!
2011.04.20. 10:29
null
Dzsudzsák továbbra is a PSV vezére – ezt Angliában is tudják <br />(Fotó: psv.nl)
Az angol sajtóban ismét Dzsudzsák Balázs Angliába szerződése a téma – a legkomolyabb kérők között a PSV-szélsővel már korábban is hírbe hozott Everton mellett a Newcastle-t említik, a válogatott középpályás vételárát 10 millió fontra becsülik.

Több angol internetes forrás egybehangzóan állítja, hogy a PSV-ben futballozó Dzsudzsák Balázs szerződtetését komolyan fontolóra vette a Newcastle United. A Kádár Tamást is foglalkoztató klub állítólag 10 millió font körüli összeget lenne hajlandó áldozni a válogatott játékosra.

A Newcastle mellett az Evertont is a kérők közé sorolják, de korábban – számos más klub mellett – már a Liverpoollal is hírbe hozták, míg az elmúlt napokban több külföldi forrás is megemlítette a Schalkét, sőt a Dortmundot is az érdeklődők között.

Ami viszont a pletykáknál érdekesebb, hogy egy állásfoglalás is megjelent az angol sajtóban a PSV részéről, melyben az áll, hogy a holland klub ez idáig semmilyen hivatalos ajánlatot nem kapott a magyar futballistáért (ez a megállapítás alighanem az elmúlt egy-két hónapra vonatkozik, hiszen korábban több ajánlat, például a Lille-é is befutott Eindhovenbe).

Az angol sajtóban egyébként előszeretettel hasonlítják Ryan Giggshez és Arjen Robbenhez Dzsudzsák Balázst.

DZSUDZSÁK HÉTVÉGI GÓLJA A HERACLES ELLEN

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik