Légióssors: Németh Krisztián a spanyol bajnokságba vágyik

Vágólapra másolva!
2011.07.22. 15:40
Címkék
Spanyolországban folytatná pályafutását Németh Krisztián, legalábbis a görög Olympiakosz magyar labdarúgója erről nyilatkozott a gavros.gr oldalon.

„Nagy valószínűség szerint nem görög klubnál folytatom a pályafutásomat, de igazából most az az elsődleges szempont, hogy állandó játéklehetőséget kapjak” – nyilatkozta Németh Krisztián, akit az Olympiakosz spanyol vezetőedzője, Ernesto Valverde nem foglalkoztatott eddig túl sokat, a tavaszi szezont emiatt már voloszi kölcsönjátékosként töltötte el a válogatott támadó.Németh Krisztián, akit az Olympiakosz spanyol vezetőedzője, Ernesto Valverde nem foglalkoztatott eddig túl sokat, a tavaszi szezont emiatt már voloszi kölcsönjátékosként töltötte el a válogatott támadó.

„Az előző szezonban sérülés miatt kihagytam pár meccset, az én célom most az, hogy mielőbb ismét megtaláljam a ritmusomat, és így egyszer visszatérhetek az Olympiakoszba. Spanyolország tökéletes hely lenne számomra, de jobb, ha reálisan tekintek a lehetőségeimre.”

Némethtel kapcsolatos korábbi hír szerint a labdarúgó menedzsmentje elsősorban Angliában keres klubot, a támadót minden bizonnyal ismét kölcsönadja az Olympiakosz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik