Légiósok: Dzsudzsákot dicsérik, bekerült a forduló válogatottjába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.05. 15:30
A championat.com orosz portál beválasztotta a Premjer-liga első fordulójának álomcsapatába Dzsudzsák Balázst, aki góllal és gólpasszal vette ki a részét csapata, a Dinamo Moszkva Rosztov elleni 7–3-as győzelméből.

A honlap megítélése szerint a magyar válogatott szélső soha nem látott teljesítményt nyújtott a moszkvai együttesben a felkészülési meccseken, asszisztokat adott, gólokat szerzett és nagyon energikusan mozgott. A Dinamo szurkolói attól tartottak, hogy Dzsudzsák formája a szezonrajtra visszaesik, de a futballista nem maradt adós a jó játékkal.

A 27 éves futballista főszerepet játszott a Rosztov „kitömésében”, a Manchester Unitedtől igazolt Alexander Büttnerrel pedig – a portál elemzése alapján – az orosz bajnokság egyik legfélelmetesebb bal szárnyát alkothatják, ha továbbra is ezen a szinten teljesítenek.

AZ OROSZ BAJNOKSÁG ELSŐ FORDULÓJÁNAK ÁLOMCSAPATA
Andrij Dikan (FK Krasznodar) – Mário Fernandes (CSZKA Moszkva), Christopher Samba (Dinamo Moszkva), Domenico Criscito (Zenit) – Hulk (Zenit), Oleg Vlaszov (Mordovija Szaranszk), Maurício (Tyerek Groznij), Gyenyisz Glusakov (Szpartak Moszkva), Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva) – Alekszandr Kokorin (Dinamo Moszkva), Artyom Dzjuba (Szpartak Moszkva)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik