Légiósok: Valami nem stimmel a Lech Poznannal - Lovrencsics

Vágólapra másolva!
2014.08.18. 07:08
Lovrencsics Gergő, a lengyel Lech Poznan magyar légiósa érzi, nincs minden rendben a klubjánál, amely már elbúcsúzott az Európa-ligától (az izlandi Stjarnan verte ki), a lengyel bajnokságban pedig öt forduló után nyolc ponttal a hatodik.

„Valami nem stimmel a csapattal – mondta a Nemzeti Sportnak az előző bajnoki idényben kilenc gólt szerző és tizenhárom gólpasszt adó Lovrencsics Gergő. – Kiestünk az Európa-ligából, a bajnokságban sem vagyunk kiegyensúlyozottak, és még szerencsénk sincs, szombaton például úgy végeztünk egy egyre a vendég Szczecinnel, hogy negyven beadásunk volt a mérkőzésen."

Lovrencsicset a nyáron hírbe hozták a német Mönchengladbachhal, s bár maradt lengyel klubjánál, még nincs teljesen kizárva, hogy augusztusban vált.

„A körülményes szezonkezdetre tekintettel erősítésre szorulunk, máskülönben zaklatott időszak elé nézünk – vélekedik Lovrencsics Gergő. – De akárhogy is alakul, nem lesznek motivációs problémáim, eddig sem voltak. Az előző idényt pályafutásom legjobbjának tartom, és szeretnék legalább úgy teljesíteni a mostaniban is, nem szegi kedvemet, hogy még nem szereztem gólt. Az elvégzett munkának előbb-utóbb meglesz az eredménye, persze remélem, hogy minél előbb."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik