Légiósok: Lovrencsics lassan gyógyul; idén már nem játszik?

Vágólapra másolva!
2014.12.09. 21:34
Könnyen elképzelhető, hogy Lovrencsics Gergő, a Lech Poznan magyar válogatott támadója az idén már nem léphet pályára.

A 26 esztendős szélső már a Guzmics Richárdot foglakoztató Wisla Kraków elleni bajnokit is kihagyta, mert a mérkőzést megelőző edzésen enyhe agyrázkódást szenvedett, mert fejbe rúgták a labdával. A poznani együttes vezetőedzőjének elmondása szerint Lovrencsics felépülése lassan halad, és valószínűleg a következő fordulóban sem léphet pályára.a Guzmics Richárdot foglakoztató Wisla Kraków elleni bajnokit is kihagyta, mert a mérkőzést megelőző edzésen enyhe agyrázkódást szenvedett, mert fejbe rúgták a labdával. A poznani együttes vezetőedzőjének elmondása szerint Lovrencsics felépülése lassan halad, és valószínűleg a következő fordulóban sem léphet pályára.

„Gergő még mindig nem kapta meg az orvosok engedélyét, hogy bekapcsolódjon az edzésekbe, és minden bizonnyal szombaton sem játszhat. Aggasztó, hogy alapcsapatunk több játékosa is versenyt fut az idővel, hogy felépüljön” – mondta Maciej Skorza.

Lovrencsics mellett Szymon Pawlowski, Tomasz Kedziora, Darko Jevtic és Paulus Arajuuri játéka is kérdéses a Lechia Gdansk elleni bajnokin, amelyre szombaton kerül sor – ez lesz a Lech utolsó tétmeccse 2014-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik