Légiósok: a magyar védő felülmúlta a várakozásokat, de...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.12. 14:50
A ciprusi sajtó és az Omonia szóvivője, Andreasz Demetriu is a nicosiai egyesület korábbi magyar válogatott labdarúgóját, Leandro de Almeidát méltatja, aki az utóbbi időben – miután visszatért súlyos térdsérüléséből – középhátvédként nyújtott megbízható teljesítményt. Klubja ennek ellenére szeretne új játékost szerződtetni erre a posztra.

Az omonoia24.com elemzése szerint a brazíliai születésű, de 11-szeres magyar válogatott futballista az intelligenciájával, a személyiségével, valamint a játék „olvasásával” ellensúlyozza egyéb hiányosságait. A portál kiemeli, Leandro tőle idegen poszton, középhátvédként is megállta a helyét, és bizonyította, lehet rá számítani. A 32 esztendős játékosról az Omonia szóvivője is jó véleménnyel van.

„Leandro rengeteget segít a csapatnak a pályán és azon kívül. Tény, a védelem tengelyében nagyon jó teljesítményt nyújtott, felülmúlta a várakozásainkat, ettől függetlenül szeretnénk erősíteni ezen a poszton” – mondta Andreasz Demetriu, a nicosiai alakulat szóvivője.

A ciprusi élvonal harmadik helyén álló Omonia a legutóbbi öt bajnokijából négyet megnyert, a következő fordulóban az őt két ponttal követő Ermisz otthonába látogat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik