Kép: Mikulás-sapkás Nikoliccsal kívánnak kellemes ünnepeket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.23. 18:31
A Legia Warszawa ezúttal egy Mikulás-sapkában lévő Nikolics Nemanja-kép kíséretében szólt az együttes Facebook-oldalát követő magyar szurkolókhoz.

A teljesség igénye nélkül, a varsóiak korábban kifejezték már, hogy szeretnék, ha a magyar válogatott is kijutna az Európa-bajnokságra, majd miután ez sikerült, gratulációjuk mellett már egy lengyel–magyar döntőt is kívántak a jövő évi kontinensbajnokságra.

Ezúttal kellemes karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet kívánt a Legia a magyar követőknek – Mikulás-sapkában lévő Nikolics Nemanja-képpel, magyarul. Támadójuknak és a magyar válogatottnak pedig sikeres Eb-szereplést.szeretnék, ha a magyar válogatott is kijutna az Európa-bajnokságra, majd miután ez sikerült, gratulációjuk mellett már egy lengyel–magyar döntőt is kívántak a jövő évi kontinensbajnokságra.

Ezúttal kellemes karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet kívánt a Legia a magyar követőknek – Mikulás-sapkában lévő Nikolics Nemanja-képpel, magyarul. Támadójuknak és a magyar válogatottnak pedig sikeres Eb-szereplést.

A Legia Warszawa Facebook-oldala ezúttal ezzel a képpel és üzenettel kedveskedett magyar követőinek – 
NAGYOBB KÉPÉRT KATT IDE!
A Legia Warszawa Facebook-oldala ezúttal ezzel a képpel és üzenettel kedveskedett magyar követőinek – NAGYOBB KÉPÉRT KATT IDE!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik