Légiósok: a rekordra törő Nikolicsot PL-klubnak ajánlják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.22. 10:10
Billy Hawkins, a hitc.com szakírója szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villának a télen szerződtetnie kellene Nikolics Nemanját.

Nikolics a hétvégén a Korona Kielce kapuját is bevette, így már 21 gólnál jár a lengyel élvonalban, az Aranycipő hivatalos rangsorában pedig a második helyen áll. Ha a magyar válogatott támadó így folytatja, megdöntheti Henryk Reyman, a Wisla Kraków csatára 1927-ben felállított 37 találatos rekordját.Nikolics a hétvégén a Korona Kielce kapuját is bevette, így már 21 gólnál jár a lengyel élvonalban, az Aranycipő hivatalos rangsorában pedig a második helyen áll. Ha a magyar válogatott támadó így folytatja, megdöntheti Henryk Reyman, a Wisla Kraków csatára 1927-ben felállított 37 találatos rekordját.

Billy Hawkins szerint az Aston Villának Jordan Ayew az egyetlen kapura veszélyes támadója, ezért szüksége van egy olyan futballistára, aki „garantált gólokat szállít” rövid idő alatt.

„Az első számú szempontnak most nem a minőségnek kell lennie, hanem a formának – írta Hawkins. – Itt jön a képbe Nikolics Nemanja, aki szenzációs félszezonon van túl a Legia Warszawánál Lengyelországban, az Ekstraklasában.”

A cikk megemlíti, hogy Nikolics korábban csak az NB I-ben futballozott, és bár Magyarországon is termelte a gólokat, a Legia kockázatot vállalt azzal, hogy megszerezte, de nagyon jól járt az üzlettel.

„Nem egy nagy név vagy olyasvalaki, akit sokan ajánlanának szerződtetésre, ám a Villának szüksége van a gólokra és Nikolics formáját látva érdemes lenne elgondolkodni a megvásárlásán az átigazolási időszakban. Csak arra lenne szüksége, hogy ugyanúgy szállítsa a gólokat, ezzel pedig segítené a Villát a bennmaradásban.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik