Légiósok: Pintér Ádám köszönetet mondott a Fradinak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.30. 11:25
A Bundesliga 2.-ben szereplő Greuther Fürth szombaton jelentette be a Ferencvárostól távozó Pintér Ádám átigazolását. A magyar válogatott játékos új klubjáról és az előtte álló időszakról beszélt az mlsz.hu-nak.

„Nagyon örülök, hogy a Greuther Fürthben folytathatom a pályafutásomat – mondta az mlsz.hu-nak Pintér Ádám. – Külön öröm, hogy lesz ismerős csapattársam Megyeri Balázs személyében, akit jól ismerek a válogatottból. Izgatottan várom az előttem álló időszakot, és remélem, hogy új klubommal és a válogatottal is sikeres esztendő áll előttem. Szeretnék köszönetet mondani a Ferencvárosnak és mindenki másnak is, aki az elmúlt években segített, támogatott a karrieremben.”mlsz.hu-nak Pintér Ádám. – Külön öröm, hogy lesz ismerős csapattársam Megyeri Balázs személyében, akit jól ismerek a válogatottból. Izgatottan várom az előttem álló időszakot, és remélem, hogy új klubommal és a válogatottal is sikeres esztendő áll előttem. Szeretnék köszönetet mondani a Ferencvárosnak és mindenki másnak is, aki az elmúlt években segített, támogatott a karrieremben.”

Pintér 2015 nyarán Görögországból szerződött a Ferencvároshoz, az előző év decemberében azonban kikerült az első csapat keretéből, és már a téli felkészülést sem kezdte meg az együttessel. A 18 csapatos német másodosztály 12. helyén álló német klub másfél plusz egy évre szerződtette a magyar válogatott futballistát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik