Szerződést bontott magyar válogatott játékosával a Sepsi

VARGA BALÁZSVARGA BALÁZS
Vágólapra másolva!
2024.09.02. 21:00
Varga Kevin távozik Sepsiszentgyörgyről (Fotó: Sepsi OSK/Facebook)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Superliga) szereplő Sepsi OSK és a 13-szoros magyar válogatott Varga Kevin – közölte hétfő este a klub a közösségi oldalán.

 

A klub nem számolt be a „szakítás” okáról, de a döntésnek alighanem köze van ahhoz, hogy a 28 éves szélső augusztusban nem megengedett időpontban részt vett egy buliban, és emiatt elkésett egy összetartásról. Igaz, Bernd Storck vezetőedző emiatt csak egy bajnokira nem nevezte a játékost, ám azóta három mérkőzésen csupán 85 perc játékidőt kapott.

Varga Kevin Debrecenben mutatkozott be az NB I-ben, 2020-ban állt légiósnak, amikor a török Kasimpasához szerződött. Később kölcsönbe került a svájci Young Boyshoz, majd a török Hataysporhoz igazolt át. A karcagi származású futballista 2023 februárjában visszatért a DVSC-hez, de fél év után távozott, és aláírt a ciprusi Apollon Limassolhoz. A Sepsihez idén januárban igazolt – két és fél éves szerződést kötött –, s azóta 24 bajnoki találkozón két gólt szerzett.

Diószegi László, a Sepsi OSK elnök saját Facebook-oldalán közölte, hogy Kecskés Ákossal is folynak a tárgyalások a szerződésbontásról.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik