MLS: kikaptak a magyaros csapatok, Gazdagék még ott lehetnek a playoffban

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2024.10.06. 08:04
Gazdag Dániel és a Philadelphia még bízhat benne, hogy bejut az MLS rájátszásába (Fotó: Getty Images)
Gazdag Dániel és Sallói Dániel csapata is vereséget szenvedett az MLS legutóbbi játéknapján. A Philadelphia Unionnak még matematikai esélye van arra, hogy az utolsó fordulóban kicsikarja a rájátszásbeli szereplést.

Gazdag Dániel végigjátszotta a Columbus Crew ellen 3–2-re elvesztett mérkőzést a Philadelphiában, a Union az utolsó, október 19-i játéknap előtt 37 ponttal áll a Keleti főcsoport 11. helyén. A rájátszásba az első kilenc jut be, a DC United a 8., a CF Montreal a 9. helyen áll 40 ponttal (a 10. helyen álló Toronto FC 37 pontos, de már nem lesz több mérkőzése).

A Philadelphiának mindkét csapaténál jobb a gólkülönbsége, azaz ha két hét múlva legyőzi hazai pályán a főcsoport 3. helyén álló Cincinnatit, és a Washington vagy a Montreal kikap, folytatódik a Union idénye (pontegyenlőség esetén előbb a több győzelem rangsorol, de ebben is egyenlően fognak állni).

A Sporting Kansas City FC Dallas elleni utolsó fordulós mérkőzésének már nem lesz tétje, Sallói Dániel csapata ugyanis a Los Angeles FC-től elszenvedett 3–0-s veresége után 14 pontra van a még éppen továbbjutó 9. helyezett Portlandtől. Sallói az LA FC elleni mérkőzésen a szünetben, 0–2-nél lépett pályára.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik