Willi Orbán bekerült a forduló álomcsapatába a Kickernél

VARGA BALÁZSVARGA BALÁZS
Vágólapra másolva!
2024.10.21. 16:07
Willi Orbán csapata legjobbja volt a hétvégi bajnokin (Fotó: AFP)
Az RB Leipzig magyar válogatott védője a legjobb osztályzatot kapva bekerült a német Kickernél a Bundesliga 7. fordulójának álomcsapatába.

Mint beszámoltunk róla, az RB Leipzig szombaton 2–0-ra nyert Mainzban, Willi Orbán pedig kiváló teljesítményt nyújtott, azontúl, hogy elvégezte védőmunkáját, ő szerezte csapata második gólját. A német futballszaklapnál, a Kickernél is elismerték teljesítményét, mivel a lehető legjobb, 1-es osztályzatot kapta (a 6-os a legrosszabb), amivel nemcsak a lipcseiek legjobbjának látták, hanem bekerült a forduló álomcsapatába is. Vele azonos osztályzatot a hétvégén csak a Bayern München triplázó csatára, Harry Kane kapott.

WILLI ORBÁN GÓLJA

A 31 éves, 52-szeres magyar válogatott védő az idényben először került be a forduló álomtizenegyébe, csapattársának, Gulácsi Péternek (aki ezúttal 3-ast kapott) ez a bravúr eddig kétszer jött össze az idényben.

A BUNDESLIGA 7. FORDULÓJÁNAK ÁLOMTIZENEGYE (KICKER): Oliver Baumann 2 (Hoffenheim) – Dayot Upamecano 2 (Bayern München), Kevin Vogt 2 (Union Berlin), Willi Orbán 1 (RB Leipzig) – Mitchell Weiser 1.5 (Werder Bremen), Tom Bischof 1.5 (Hoffenheim), Tom Rothe 2 (Union Berlin), Xavi Simons 2 (RB Leipzig), Vincenzo Grifo 2 (Freiburg) – Harry Kane 1 (Bayern München), Marvin Ducksch 1.5 (Werder Bremen)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik