Videó: bombagóljaival köszöntötte születésnapján Szoboszlait a Liverpool

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.10.25. 12:16
null
Szoboszali Dominikot bombagóljaival köszöntötte a Liverpool (Fotó: Liverpool FC/Twitter)
Október 25-én töltötte be 23. életévét a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, az angol élvonalbeli Liverpoolt erősítő Szoboszlai Dominik, akit ez alkalomból jelenlegi és korábbi klubja, valamint több ismert sportoló és híresség is köszöntött.

A Liverpool a „szokásos” köszöntés mellett Szoboszlai Aston Villa és Leicester City elleni bombagóljaival emlékezett meg a középpályás szülinapjáról.




Szoboszlai előző csapata, az RB Leipzig néhány humoros videót és emlékezetes pillanatot tett közzé a magyar válogatott csapatkapitányának Lipcsében töltött időszakából.


Szoboszlait Instagramon is többen köszöntötték, a labdarúgó történetében osztotta meg a zenész, KKevin és az énekes T. Danny köszöntőjét, míg Gulácsi Péter Facebook-sztoriban köszöntötte honfitársát.

A Liverpool Echo azt írja a magyar játékosról szóló köszöntőjében, hogy első néhány hónapjában lenyűgözően teljesített, melyet jelez, hogy a Lipcsétől 70 millió euróért szerződtetett játékos egyike annak a három középpályásnak, aki a Premier League-ben az összes eddigi mérkőzést végigjátszotta – Szoboszlai mellett csak a Manchester Unitedet erősítő Bruno Fernandes és a Lutonban játszó Marvelous Nakamba mondhatja el ezt magáról.



A Spíler TV Szoboszlai születésnapja alkalmából összeállítást készített első liverpooli napjáról.

Az Európai Labdarúgó-Szövetség (UEFA) pedig a 2021 decemberében lejátszott Magyarország–San Marino világbajnoki selejtezőn szerzett egyik góljával köszöntötte Szoboszlait.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik