Válogatott: Pintér Ádám még a klubjában sérült meg

Vágólapra másolva!
2012.09.06. 10:31
Mint ismeretes, tegnap Gyömbér Gábort hívta be a magyar labdarúgó-válogatott keretébe Egervári Sándor szövetségi kapitány, miután kiderült, Pintér Ádám nemcsak pénteken a világbajnoki selejtezősorozat andorrai rajtján, hanem jövő hét kedden, Hollandia ellen sem léphet pályára. Szilágyi György csapatorvos elmondta, a Zaragozában futballozó középpályás még a klubjában sérült meg.

A Real Zaragoza légiósa a múlt hétvégén rúgást kapott csapata bajnokiján, valamint aláfordult a bokája. Együttese már nem rendelkezett cserelehetőséggel, így a középpályás végigjátszotta a találkozót.

A szakmai stáb abban bízott, hogy a második vb-selejtezőn már bevethető lesz, ám az elvégzett MRI-vizsgálat után kiderült, Pintér ugrócsontjából egy kis darab letört, ilyen esetben a gyógyulás több hétig is eltart.

„Az ugróízületben egy szalag leszakított egy háromszor hét milliméteres csontdarabot, az ilyen sérülésnek kettő-négy hét a gyógyulási ideje” – mondta a magyar szövetség (MLSZ) honlapján Szilágyi György csapatorvos.

A Pintér helyére keretbe került ferencvárosi Gyömbér még sosem lépett pályára a válogatottban, és szerda este csatlakozott társaihoz, miután játszott csapata MTK elleni Ligakupa-meccsén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik