Gyász: szentmise lesz ma – Puskás halálának évfordulóján

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.17. 12:13
A hagyományokhoz híven, halálának évfordulóján az idén is szentmisét mutatnak be Puskás Ferenc lelki üdvéért. A szertartást a kőbányai „lengyel templomban” tartják, ezúttal Öcsi bácsi augusztusban elhunyt özvegyére, Erzsébet asszonyra is emlékeznek.

Az idei szentmisét a Puskás Nemzetközi Futball Alapítvány és a lengyel Górski Alapítvány közös rendezésében tartják a legnagyobb magyar sportlegenda halálának kilencedik évfordulóján, 2015. november 17-én 17 órakor Kőbányán, az Óhegy utcai Mindenkor Segítő Szűz Mária templomban. A misét Krzysztof Grzelak atya celebrálja – olvasható a puskas.com-on.puskas.com-on.

A megemlékezésen részt vesz többek mellett Michal Listkiewicz, a lengyel labdarúgó-szövetség korábbi elnöke, FIFA-játékvezető, Janusz Jesionek, volt lengyel nagykövet, Dariusz Górski, az egykori legendás lengyel szövetségi kapitány, Kazimierz Górski (akivel a válogatott olimpiai bajnokságot nyert 1972-ben, '74-ben pedig bronzérmes lett a világbajnokságon) fia; Andrzej Brusikiewicz jogász és Tomasz Jagodzinski, a lengyel sportmúzeum igazgatója.

A szentmisére minden Puskás-rajongót szeretettel várnak a szervezők!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik