NS: Storck háttéremberei; Dzsudzsák nélküli kezdő? – péntek

Vágólapra másolva!
2016.02.26. 00:03
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

A magyar labdarúgó-válogatott egyre komolyabb társaság benyomását kelti, amit most nem az Eb-részvételben kívánunk tetten érni, hanem a stáb összetételében. Somogyi Zsolt számba vette ugyanis a háttérembereket, akik Bernd Storckot segítik, és csaknem másfél tucatig jutott. Érdekes feladatok, érdekes emberek.háttérembereket, akik Bernd Storckot segítik, és csaknem másfél tucatig jutott. Érdekes feladatok, érdekes emberek.

Ezt imádni fogják: Bognár Györgynél Dzsudzsák Balázs nem fér be a válogatott kezdőjébe, Vincze Ottó Szalai Ádámot tenné centerbe, mi pedig majdnem elköteleztük magunkat egy Nagy, Kleinheisler, Kalmár, Balogh osztályú csikócsapat mellett. A csatárposzton egyébként óriási a tülekedés, úgyhogy lesz miről vitatkozni nyárig a munkahelyen meg a kocsmapult mellett.

Cristian Ramírez, az FTC futója számára kimondani is ............, hogy ............. – a hiányzó részeket a pénteki Nemzeti Sport birtokában tölthetik ki!

Nyolc kilométer a világ: Stieber Zoltán a Fürth–Nürnberg viszonylatot, a legrégebbi német presztizsrangadót most a másik oldalról próbálhatja ki, és fel van rá készülve, hogy nem lesz népszerű korábbi klubjának szurkolói között.

Öt érdekes és feddhetetlen ember helyett inkább a FIFA-elnökválasztás jelöltjeit mutatja be Borsi Gergely. Tokyo Sexwale nevénél nincs jobb.

Edzőt váltottak a szolnoki kosarasok, akik azt mondják, maguk tevőlegesen nem vettek részt Pór Péter menesztésében, a szakember ezzel együtt lemondott a ZTE elleni harmincpontos vereség után. A csütörtöki tréninget már Sztojan Ivkovics szakmai igazgató tartotta – Fazekas Zoltán ott volt és dokumentálta az eseményeket.

Sportkrém mellékletünk (és tévéműsor-kompendiumunk) főhőse ezúttal Rajna Miklós hokikapus, aki felnin biciklizésből is doktorálhatna. De megismerkedhetnek Fazekas Erzsébet sporttévés műsorvezetővel , Hegedüs Lajos MTK-kapus kedvenc zenekarával és Kabát Péter álomautójával is, mit mondjunk, utóbbi nem éppen a Zaporozsec.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik