Válogatott: Eppel szerint ennek köszönhető a meghívója

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.19. 09:40
Mint ismeretes, Bernd Storck szövetségi kapitány csütörtökön keretet hirdetett, amely több újonccal a soraiban, egyelőre légiósok nélkül augusztus 22-től Telkiben edzőtáborozik. Az újoncok között szerepel a Honvéd csatára, Eppel Márton, aki maga is meglepődött azon, hogy szóba került a neve a nemzeti csapatnál.  

„Sohasem voltam még felnőttválogatott, a keretbe sem hívtak be eddig, meg is lepődtem, hogy szóba kerültem én is, igaz, arról volt tudomásom, hogy az utóbbi hetekben csaknem mindegyik bajnokinkon ott volt a kapitány – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Eppel Márton. – Azt is hallottam, hogy az utóbbi fordulókban már kimondottan engem figyelt, úgyhogy sajnálom, hogy a Vasas ellen nem sikerült gólt szereznem, ráadásul ki is kaptunk…”Eppel Márton. – Azt is hallottam, hogy az utóbbi fordulókban már kimondottan engem figyelt, úgyhogy sajnálom, hogy a Vasas ellen nem sikerült gólt szereznem, ráadásul ki is kaptunk…”

„Szerintem jó a mezőnymunkám, jól tartom meg a labdát vagy éppen csúsztatom tovább, és hála Istennek, az utóbbi hetekben a góllövő formámra sem lehet panasz – ennek köszönhetem a meghívót – folytatta Eppel. – Eddig nem beszéltünk még személyesen Bernd Storckkal, úgyhogy várom már a hétfőt, bár jelenleg az első és legfontosabb, hogy a kisebb bokasérülésemet addig kikúráljuk. Nemcsak Bernd Storck személyiségére vagyok kíváncsi, hanem arra is, hogy milyen szakmai munka folyik az irányításával, mert eddig csak kívülről szemlélhettem a történéseket. Hogy lesz-e esélyem a szűk keretben is megragadni? Azon vagyok, hogy százszázalékos állapotba kerüljek, s akkor a maximumot tudom nyújtani – ha így lesz, talán tovább is maradhatok.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik