„Ha azt gondolja, ő a sztár, akkor nagyon hamar a tartalékok között találja magát” – Rossi Lisztesről

Sári RolandSári Roland
Vágólapra másolva!
2024.07.20. 19:37
Rossi szerint Lisztesnek ki kell tisztítani a fejét (Fotó: Koncz Márton)
Marco Rossi egy német oldalnak adott nyilatkozatában beszélt az Eintracht Frankfurtban frissen bemutatkozott Lisztes Krisztiánról és nem fogta vissza magát.

„Krisztiánban óriási potenciál rejlik, sokak szerint ő a magyar válogatott felemelkedő csillaga – kezdte pozitívan az értékelést a Sport Buzzernek Marco Rossi, aki játékosként maga is pályára lépett a Frankfurt színeiben. – Mi úgy látjuk, jó döntést hozott, mikor Frankfurtba igazolt. Játszottam én is a frankfurti gárdában, ismerem a környezetet, tudom, hogy a klub korábban nagyszerű fejlődési lehetőséget kínált a fiatal tehetségeknek.”

Ezt követően azonban a szövetségi kapitány figyelmeztette is a fiatal magyar tehetséget, hogy sokat kell majd dolgoznia Németországban.

„Teljesítenie kell, ha meg akarja állni a helyét. Ki kell tisztítani a fejét és gyorsan megérteni, mi az igazán fontos számára. Minél hamarabb, annál jobb.”

„Ha azt gondolja, ő a sztár, akkor nagyon hamar a tartalékok között találja magát” – tette hozzá a megrendítő szavakat a szakember. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik