Dibusz Dénes elmondta, mit kellett volna tennie Ádám Martinnak, hogy a kapuba fejelje a labdát

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.09.11. 08:51
Dibusz Dénes jól élte meg, hogy visszakerült a válogatott kapujába (Fotó: Szabó Miklós)
Dibusz Dénes szerint kevesebb minőségi helyzetet hozó mérkőzést is megnyert már a magyar válogatott, a bosnyákok ellen ez most nem jött össze. Főleg azért, mert remekül védett a kapusuk.

„Volt, hogy kevesebb minőségi helyzetünk akadt, és sikerült nyernünk. Ez most nem jött össze. De ma nem is az eredmény volt a legfontosabb, hanem az, amit a csapat mutatott” – utalt Dibusz Dénes a kihagyott helyzetekre, köztük Ádám Martinéra, s azt is elmondta, hogy a csatárnak mit kellett volna tennie, hogy befejelje a labdát a kapuba. 

Videónkból ez is kiderül, ahogy arról is beszél, hogyan élte meg, hogy visszakerült a válogatott kapujába, illetve a németek elleni találkozóra is visszatekint. 

 

NEMZETEK LIGÁJA
2. FORDULÓ
A-LIGA
3. CSOPORT
Magyarország–Bosznia-Hercegovina 0–0
Budapest, Puskás Aréna, 46 443 néző. Vezette: Guida (olasz)
Magyarország: Dibusz – Botka (Balogh B., 82.), W. Orbán, Dárdai M. – Bolla (Csoboth K., 75.), Nikitscher, Schäfer, Nagy Zs. (Kerkez, 82.) – Szoboszlai D. – Sallai R., Varga B. (Ádám M., 82.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
Bosznia-Hercegovina: Vasilj – Gazibegovic, Bicakcic, Katic, A. L. Barisic, Dedic – Saric (Gigovic, 61.), I. Basic (Huseinbasic, 61.), Burnic (B. Tahirovic, a szünetben) – Dzeko, Demirovic (Bajraktarevic, 77.). Szövetségi kapitány: Sergej Barbarez

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

 MGyDVL-KGk 
1. Németország2117–2+5 
2. Hollandia2117–4+3 
3. Bosznia-Hercegovina2112–5–3 
4. Magyarország2110–5–5 
A CSOPORT ÁLLÁSA

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik