Szélesi Zoltán: Németh András és Katona Bálint is kérte, hogy most tekintsek el a játékuktól

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.09.04. 21:20
Szélesi Zoltán az U21-es keret összeállításának nehézségeiről beszélt (Fotó: Koncz Márton)
Két mérkőzés vár a magyar U21-es labdarúgó-válogatottra a napokban: csütörtökön a szlovákokkal játszik felkészülési mérkőzést, majd kedden a spanyolokkal Eb-selejtezőt. Szélesi Zoltán és Kerezsi Zalán válaszolt a szerdai sajtótájékoztatón az újságírói kérdésekre.

Szélesi Zoltán a szerdai sajtótájékoztatón hosszasan sorolta azoknak a névsorát, akik pályára léphetnének a magyar U21-es válogatottban, de sérülés hátráltatja őket – Csinger Márk, Vajda Botond, Redzic Damir –, vagy a felnőttválogatottnál számít rájuk Marco Rossi – Kata Mihály, Yaakobishvili Antal, Vas Gábor, de Kerkez Milost is megemlítette –, illetve Németh András és Katona Bálint ezúttal kérték, hogy klubváltásuk miatt ne kelljen részt venniük a soron következő két mérkőzésen. Vancsa Zalán ellenben csatlakozik később a csapathoz, ma ugyanis bejelentették, hogy a Lommel kölcsönadta a belga első osztályban szereplő Gentnek. 

Emellett a szövetségi edző beszélt arról is, mit vár csütörtökön a szlovákok elleni felkészülési meccstől, valamint kedden a spanyolok elleni Európa-bajnoki selejtezőtől. 

Kerezsi Zalán a tavaszi találkozókon gólokkal vétette észre magát az U21-es válogatottban, és bízik benne, hogy a soron következő két mérkőzés is jól sikerül neki. Ő már túl van a klubváltáson, a Honvédtól kölcsönbe került a Puskás Akadémiához, többek között erről is beszélt  a sajtó képviselőinek. 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik