Szoboszlai Dominik: Soha nem mentem, és nem is fogok a csapattársaim ellen menni

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.09.11. 07:53
Szoboszlai Dominik büszke a csapat bosnyákok ellen nyújtott teljesítményére (Fotó: Árvai Károly)
A magyar válogatott gól nélküli döntetlent játszott a bosnyákokkal a Nemzetek Ligájában. A mérkőzés után Szoboszlai Dominik válaszolt az újságírók kérdéseire.

A csapatkapitány arra vonatkozóan is kapott kérdést, hogy néhányszor vehemensebben kommunikált a többiekkel a pályán. Ez annak tudható-e be, hogy a válogatottbeli társak nem olyan képességűek, mint amilyenekkel a Liverpoolban játszik együtt? 

„Soha nem mentem, és nem is fogok a csapattársaim ellen menni. Mindenki azért van itt, mert olyan képességekkel rendelkezik, hogy megérdemli a válogatottságot. Nem fogok összehasonlítani egy liverpooli és egy magyar válogatott játékost, nincs összefüggés a kettő között. Mindenki tudja, miért van itt, hogy a címeres mezben olyan elánnal és akarattal kell futballozni, hogy az egész ország büszke legyen rá. Azt kell mindenkinek felfognia, hogy nem magáért csinálja, hanem a válogatott sikereiért”  – válaszolta Szoboszlai.

Videónkban bővebben is beszél a bosnyákok elleni meccsről, elmondja, mennyire idegesíti, hogy a szabadrúgása kapufára ment, s azt is, megkapták-e azt a támogatást a szurkolóktól, amit a meccs előtti napon várt. 

NEMZETEK LIGÁJA
2. FORDULÓ
A-LIGA
3. CSOPORT
Magyarország–Bosznia-Hercegovina 0–0
Budapest, Puskás Aréna, 46 443 néző. Vezette: Guida (olasz)
Magyarország: Dibusz – Botka (Balogh B., 82.), W. Orbán, Dárdai M. – Bolla (Csoboth K., 75.), Nikitscher, Schäfer, Nagy Zs. (Kerkez, 82.) – Szoboszlai D. – Sallai R., Varga B. (Ádám M., 82.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
Bosznia-Hercegovina: Vasilj – Gazibegovic, Bicakcic, Katic, A. L. Barisic, Dedic – Saric (Gigovic, 61.), I. Basic (Huseinbasic, 61.), Burnic (B. Tahirovic, a szünetben) – Dzeko, Demirovic (Bajraktarevic, 77.). Szövetségi kapitány: Sergej Barbarez

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

 MGyDVL-KGk 
1. Németország2117–2+5 
2. Hollandia2117–4+3 
3. Bosznia-Hercegovina2112–5–3 
4. Magyarország2110–5–5 
A CSOPORT ÁLLÁSA

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik