Videó: mi történt Szoboszlai kirúgásánál? Dibusz részletesen elmondta

Vágólapra másolva!
2024.10.12. 07:49
Mindenki a kapuban a közvetett szabadrúgásnál (Fotó: Török Attila)
A labdarúgó Nemzetek Ligájában az A-liga 3. csoportjának 3. fordulójában a Puskás Arénában 1–1-re végeztünk Hollandiával. Hiába vezetett a magyar válogatott Sallai Roland góljával, Hollandia a hajrában egyenlített, de az összecsapáson így is fontos pontot szerzett a nemzeti csapat úgy, hogy a játékosok ismét csúsztak-másztak a sikerért. A találkozó után a magyar csapat kapusa, Dibusz Dénes válaszolt az újságírók kérdéseire.

Dibusz Dénesnek felvetettük, hogy a mezőny egyik legjobbja volt.

„Szerintem mindenki nagyon rendben volt ezen a meccsen, mindenki beletette azt, amit tudott, amit a taktika és a játék megkövetelt. Nagyon nagy erőfeszítés volt ez a  mérkőzés, hogy ilyen fegyelmezetten, ilyen zártan, ilyen koncentráltan tudjunk védekezni.”

Videónkban részletesen beszél Szoboszlai Dominik elrontott kirúgásáról és a közvetett szabadrúgásról is. Szóba kerül a taktika, illetve azt is elemzi, hogy mire lehet elég ez a döntetlen a csoportban.

NEMZETEK LIGÁJA 
A-LIGA, 3. FORDULÓ
3. CSOPORT
MAGYARORSZÁG–HOLLANDIA 1–1 (1–0) 
Budapest, Puskás Aréna, 55 300 néző. V: Fähndrich (svájci) 
Magyarország: Dibusz – Fiola, Orbán, Dárdai M. (Botka, a szünetben) – Bolla (Gera D., 90.), Nikitscher, Schäfer, Nagy Zs. – Szoboszlai, Sallai (Csoboth, 65.) – Varga B. (Nagy Á., 79.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
Hollandia: Verbruggen – Dumfries, Van Dijk, De Vrij (Malen, 77.), Van de Ven – Gravenberch, Reijnders, Q. Timber (G. Til, 77.) – Gakpo (Hato, 90.), Zirkzee (Brobbey, 77.), Simons (De Ligt, 81.). Szövetségi kapitány: Ronald Koeman
Gólszerző: Sallai (32.), ill. Dumfries (83.)
Kiállítva: Van Dijk (79.)

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik