Portugália - Otthon már döntős a Porto

GYENGE BALÁZSGYENGE BALÁZS
Vágólapra másolva!
2003.04.15. 21:22
Címkék
A vasárnap a Pacos Ferreirát búcsúztató Leiria után a Porto jutott a kupa döntőjébe, miután magabiztosan győzte le a Navalt.
Portugál Kupa

Elôdöntô: Porto–Naval (II. oszt.) 2–0 (Derlei 55., Deco 80.)
A döntô (június 15.) párosítása: Porto–Leiria
Portugál Kupa

Elôdöntô: Porto–Naval (II. oszt.) 2–0 (Derlei 55., Deco 80.)
A döntô (június 15.) párosítása: Porto–Leiria
Az idén fantasztikusan menetelő kék-fehérek az első félidőben még csak "kóstolgatták” másodosztályú ellenfelüket, de tíz perccel a fordulást követően Derlei már Dani kapuját is bevette – a brazil csatár César Peixoto szögletét követően fejelt a kapuba. A bekapott gól után a Naval becsülettel, de eredménytelenül úszott az árral szemben, Deco a hajrában ugyanis berúgta a Porto szezonbeli századik gólját.
"Nem volt sétagalopp, hiszen ezt megelőzően három élvonalbeli csapatot kellett legyőznünk, hogy bejussunk a döntőbe. Többek között meg kellett vernünk a Guimaraest és a Gil Vicentét is, előbbi a negyedik, utóbbi az ötödik a bajnokságban, és ez nagyon is számít, mert az bizonyítja, hogy teljes joggal és megérdemelten játszhatunk a döntőben –nyilatkozta a maga stílusában a Portót gardírozó José Mourinho, majd utalva a Lazio ellen félig már megnyert UEFA-kupa-elődöntőre, hozzátette: – Ez már megvan!”
A francia Le Parisien információi szerint a Sporting kispadjáról április végén minden bizonnyal távozó Bölöni László is esélyes a Paris Saint-Germain edzői posztjára. A magyar származású tréner lapunk érdeklődésére ugyanakkor elmondta, a francia fővárosból egyelőre nem keresték meg, pedig megtiszteltetésnek venné.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik