Már tárgyal a PSG és az MU

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2003.06.27. 21:43
Címkék
Pénteken tárgyalóasztalhoz ült Francis Graille, a Paris SG elnöke és Martin Kenyon, a Manchester United első embere, és Ronaldinho esetleges átigazolásáról beszélgettek. A tárgyaláson részt vett Roberto Assis, a brazil válogatott játékos menedzsere is, aki minden erejével azon dolgozik, hogy Ronaldinhót Manchesterbe költöztesse.
Ronaldinho Manchesterbe igyekszik
Ronaldinho Manchesterbe igyekszik
Ronaldinho Manchesterbe igyekszik
Ronaldinho Manchesterbe igyekszik
Ronaldinho Manchesterbe igyekszik
Ronaldinho Manchesterbe igyekszik
"Folyamatosan tárgyalok Graille-lel, és hamarosan Párizsban csatlakozik hozzánk Kenyon is” – mondta Assis. Az MU hivatalosan még nem erősítette meg, hogy közeledik Ronaldinhóhoz, de a brit sajtó egyértelműen állítja, hogy a "vörös ördögök” legfőbb célja a 13 millió fontot érő brazil megvásárlása.
Amíg Ronaldinhónak a jelenlegi klubjától való elszakadás a legnagyobb gondja, Ed de Goey már túl is van az elköszönésen. A Chelsea-től hatéves szolgálat után távozó holland hálóőr iránt élénken érdeklődik a Birmingham City és a Wolverhampton Wanderers, de nem zárható ki, hogy végül a török Fenerbahcénál köt ki.
Paul Robinson, a Leeds United kapusa az Aston Villához tart, de közben nem érti, miért csinál bohócot belőle jelenlegi kenyéradója. "Az egykori elnök, Peter Ridsdale új szerződést kínált, de utódja, John McKenzie nem akart hosszabbítani velem, és még nem is találkoztunk. Ráadásul azt nyilatkozta, hogy el akarom hagyni a klubot, ami nem igaz, csak ellenem akarja fordítani a szurkolókat” – fogalmazott Robinson, aki McKenzie korábbi nyilatkozatával ellentétben nem tárgyalt még David O’Learyvel, a Villa új menedzserével.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik