Taroltak Oravec tanítványai

D. L.D. L.
Vágólapra másolva!
2004.12.21. 21:32
Címkék
Hagyomány már Kazincbarcikán, hogy a városi önkormányzat minden év végén megjutalmazza azokat a sportolókat, csapatokat, illetve edzőket, akik, illetve amelyek a legtöbbet tették a diák-, a szabadidő-, illetve a versenysportban.
Az NSO ajánlja:

Férfi bajnoki adatbank
Az NSO ajánlja:

Férfi bajnoki adatbank
Király Bálint polgármester méltatta a 2004-ben elért eredményeket, s büszkén jegyezte meg, hogy Kazincbarcika képviselői ebben az esztendőben tizenhat diákolimpiai bajnokságot nyertek a különböző országos viadalokon.
Ami a versenysport-kategóriát illeti: nem történt meglepetés, érvényesült a papírforma, taroltak a röplabdások.
A 2004-es év legjobb felnőttegyüttese a magyar bajnok és kupagyőztes Vegyész RC-Kazincbarcika lett, az év legjobb edzője címet Daniel Oravec kapta.
A Kazincbarcika Város Versenysportjáért emlékplakettet vehette át Tóth Tiborné és Kárpáti László, a Vegyész RC két ügyvezetője.
A rendezvényen bejelentették, hogy Veres István a napokban megkapta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksporttanács által huszonhárom évvel ezelőtt alapított Diáksportért emlékplakettet. A Vegyész RC utánpótlásedzője évek óta meghatározó egyénisége a város férfi röplabdasportjának, ebben az évben azonban már leányok felkészítésével is foglalkozott.

Szavazás

Ki nyeri a férfi röpibajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik