Eto’o még izgulhat

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2005.05.28. 23:40
Címkék
Gól nélküli döntetlennel zárta az idényt a Barcelona, ami azt jelenti, hogy Samuel Etoónak a vasárnapi mérkőzésekig várnia kell, hogy megünnepelhesse gólkirályi címét. A Villarreal-Levante találkozón ugyanis könnyen megelőzheti őt Diego Forlán, aki csupán egy találattal marad el tőle. A Barcából a Real Sociedad elleni meccs előtt Ludovic Giuly is csatlakozott azokhoz, akik Thierry Henryval, az Arsenal játékosával szeretnének együtt játszani a Camp Nouban.
A csatár, aki kedden ott lesz Metzben a magyar válogatott elleni válogatott mérkőzésen, beszélt is honfitársával. "A minap felhívott, és gratulált a bajnoki címünkhöz. Korábban az ázsiai özönvíz károsultjainak megsegítésére megszervezett meccsen találkoztunk, akkor nagyon dicsérte a Barcát. Tudom, hogy Spanyolországban is ki akarja próbálni magát, ráadásul olyan klubban szeretne játszani, amellyel nemzetközi trófeát is nyerhet" - fogalmazott Giuly.

Áll a bál az élvonalba való visszajutásért küzdő Celta Vigónál: Everton Giovanella, a csapat 34 éves védője decemberben megbukott a doppingteszten, és az ügyét vizsgáló bizottság most azzal állt elő, hogy legalább két évre el kell tiltani a brazilt. A bilbaói Carlos Gurpegi a 2002- 2003-as idényben nagy nehezen kimászott egy hasonló ügyből.

Primera División
38. (utolsó) forduló: Sociedad-Barcelona 0-0. Lapzártakor érkezett: Zaragoza-Real Madrid 1-3 (Óscar 43., ill. Owen 25., Roberto Carlos 54., Ronaldo 93.).
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik