Most éppen a Chelsea a nyerő

MONCZ ATTILAMONCZ ATTILA
Vágólapra másolva!
2006.03.01. 01:22
Címkék
Kis túlzással azt is írhatjuk: két hete a Real Madriddal, egy hete az Internazionaléval, most pedig a Chelsea-vel kapcsolatban vetődött fel, visszavonhatatlanul az övé Michael Ballack aláírása.
Ballackot fél Európa csábítja
Ballackot fél Európa csábítja
Ballackot fél Európa csábítja
Ballackot fél Európa csábítja
Ballackot fél Európa csábítja
Ballackot fél Európa csábítja
A Daily Mail című angol bulvárlap keddi kiadásában tényként közölte, a Bayern München nyáron szabadon igazolható karmestere négyéves szerződést kötött az angol bajnokcsapattal, amely szolgálataiért cserébe sohasem látott, évi 9.23 millió eurós fizetést garantál neki.

„Ez lassan unalmas és fárasztó lesz. Csak annyit tudok mondani, Michael senkinek sem írt alá” – kommentálta a szigetországból származó információkat Michael Becker, a fél Európa által hajszolt középpályás tanácsadója. Simon Greenberg, a Chelsea szóvivője is szűkszavúan, cáfolattal reagált a hírre: „Alapvetően nem szeretjük kommentálni az ilyen híreket. A múlt héten azt írták, David Beckham jön hozzánk, most meg Ballack érkezéséről spekulálnak. A mi újságjaink állandóan találgatnak.”

Ugyanakkor a szintén tagadó („Semmit sem írtam alá!”) Ballack a közelmúltbeli teljesítményével természetesen okot ad a találgatásokra. Hetek óta nagyszerű formában futballozik, a tavaszi idényben hat bajnokin hat gól a mérlege, 12 találattal már ő vezeti a Bayern góllövőlistáját, az „országoson” Miroslav Klose és Halil Altintop mögött – Ebi Smolarekkel holtversenyben – a harmadik helyen áll, a Milan elleni BL-nyolcaddöntő első felvonásán pedig fantasztikus lövést küldött Dida kapujának bal felső sarkába.
Ballack az első konkrét ajánlatot még a Bayerntől kapta, de 2005 végén elutasította a négyéves, évi kilencmillió eurós fizetésről szóló tervezetet.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a Bundesligát?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik